• -20%
  • Нов

Електрическа тротинетка GLOBBER E-MOTION 14, сгъваема - светло синя

759,99 лв.
607,99 лв. Спестявате 20%
21073
Globber
Количество

 

Доставка за 1-2 работни дни

 

Бърза поръчка на телефон : 0888420407

 

Връщане до 14 дни

Бързоразвиващите се тийнейджъри се нуждаят от тротинетка, която може да върви в крак с тях! E-MOTION 14 е сгъваема електрическа тротинетка с 2 колела и вградено осветление за тийнейджъри, която може да се кара през целия ден!

С елегантни цветове, мощен мотор, качествена батерия, интегрирано предно окачване, патентована система за сгъване, удобен за потребителя бутон ускорител, противоплъзгаща се, светеща платформа, Т-образно кормило с LCD екран, двойна спирачна система и ISO звънец, E-MOTION 14 е надежден и забавен двуколесен електро скутер, създаден специално за тийнейджърите!

Превземете града с наелектризираща скорост!

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА ЧЕРНАТА СГЪВАЕМА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ТРОТИНЕТКА

Мощен мотор и качествена батерия

По-дълъг живот и по-висока ефективност благодарение на 200-ватовия безчетков мотор и 21.6-волтовата литиева батерия на E-MOTION 14. С едно просто ритване за стартиране е супер безопасно и лесно да карате нашата двуколесна, светеща, сгъваема електрическа тротинетка и да се возите цял ден с приятели!

Вградено предно окачване

За максимален комфорт E-MOTION 14 е снабдена с вграден амортисьор, който осигурява плавно каране и безопасно забавление.

Система за сгъване

В E-MOTION 14 е интегрирана система за сгъване с предпазно заключване, която улеснява пренасянето и съхранението на тротинетката при почивка до следващото приключение!

Удобен за потребителя ускорител

Проектиран, за да гарантира пълна безопасност, интелигентният сензор на ускорителя е интегриран на кормилото и се предлага с 2 вградени режима на скорост (0-6 км/ч и 0-15 км/ч) за интуитивно увеличаване или намаляване на скоростта, което спомага за безопасното управление, без да се налага децата да свалят ръцете си от Т-образното кормило. Толкова е просто, бързо и лесно за каране!

Противоплъзгаща се, светеща платформа

Здравата, изключително широка платформа има противоплъзгаща се силиконова лента за захващане, така че тийнейджърите винаги да могат да държат краката си сигурно и безопасно върху тази сгъваема електрическа тротинетка. За още по-добра видимост и гарантирано забавление платформата свети, докато карате любимото си превозно средство!

Двойна спирачна система

За по-безопасно каране E-MOTION 14 е снабдена със здрава двойна спирачна система E-ABS и механична задна спирачка. Те работят заедно, за да намалят разстоянието на забавяне и да осигурят навременно спиране.

Супер широко алуминиево Т-образно кормило

Оборудвана със супер широко алуминиево Т-образно кормило, което ви позволява лесно да наблюдавате нивото на батерията на вашата сгъваема електрическа тротинетка, режима на скорост и текущата скорост с помощта на интегрирания LCD екран, закрепен на него. Това осигурява прецизност и допълнителна безопасност по време на каране. Кормилото има и цветни, ергономични дръжки от TPR, за да могат тийнейджърите да карат със стил и комфорт!

Светещи функции и звънец за допълнителна безопасност

За още по-голяма сигурност на децата докато карат своята сгъваема електрическа тротинетка, в комплекта е включен и преден звънец. Одобрена от родителите безопасност, одобрено от тийнейджърите забавление!

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

  • Сгъваема електрическа тротинетка за деца на възраст над 12 години с мощен 200W безчетков мотор, интегриран в сърцевината на задното колело, който осигурява по-дълъг живот и по-голяма ефективност; качествена литиева батерия 21.6V и 4.0Ah.
  • Удобен за ползване бутон за задвижване, поставен на кормилото, с 2 вградени режима за безопасна скорост (макс. 0-6 км/ч; макс. 0-15 км/ч) за интуитивно ускоряване.
  • Интегрирана патентована система за сгъване с предпазно заключване за удобно пренасяне и съхранение.
  • Вградено предно окачване за максимално абсорбиране на ударите.
  • Ниска подсилена платформа със стойка, която има вградени светлини за допълнителна видимост, с широка, противоплъзгаща се силиконова лента за захващане.
  • Интелигентна и силна двойна спирачна система E-ABS и механична задна спирачка за безопасно намаляване на скоростта.
  • Изключително широко алуминиево Т-образно кормило с LCD екран и удобни, двуцветни TPR дръжки. Този модел светеща електрическа тротинетка е предназначена за тийнейджъри на възраст над 12 г. с тегло до 70 кг и ръст 145-175 см.
  • Висококачествени колела с висока степен на отскок 150 мм отпред и 128 мм отзад от 100% каучук, монтирани на лагери ABEC 7, които осигуряват плавно каране и максимално абсорбиране на ударите.
  • Цвят: комбинация от черен и светло син цвят.

6

21073
Globber
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.