• -20%
  • Нов

Електрическа тротинетка със светещи платформа и колела GLOBBER E-MOTION 6 - синя

439,90 лв.
351,92 лв. Спестявате 20%
51004
Globber
Количество

 

Доставка за 1-2 работни дни

 

Бърза поръчка на телефон : 0888420407

 

Връщане до 14 дни

От какво се нуждаят децата? Чист въздух, игра на открито и безопасно забавление! Всички тези неща идват с E-MOTION 6 – електрически скутер с 2 колела и вградено осветление за деца над 6 години и тийнейджъри, който може да се кара през целия ден!

С ярки цветове, мощен мотор, качествена батерия, удобен за децата бутон за задвижване с безопасни режими на скорост, противоплъзгаща се светеща платформа, двойна спирачна система, регулируемо Т-образно кормило с 2 височини и светещи колела, E-MOTION 6 е надежден и забавен двуколесен електрически скутер, създаден специално за децата!

Превземете града с наелектризираща скорост!

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА ДЕТСКИЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКУТЕР

Мощен мотор и качествена батерия

По-дълъг живот и по-висока ефективност благодарение на 80-ватовия безчетков мотор и 14.4-волтовата литиева батерия на E-MOTION 6. С едно просто ритване за стартиране е супер безопасно и лесно да карате нашия двуколесен, светещ електрически скутер за деца и тийнейджъри и да играете по цял ден!

Удобен за децата бутон за задвижване с безопасни режими на скорост

Проектиран, за да гарантира безопасност, E-MOTION 6 се предлага с 2 вградени режима на скорост (0-6 км/ч и 0-10 км/ч) и удобен бутон на кормилото, така че децата да могат да се движат със стабилна скорост, без да свалят ръцете си от него, което гарантира сигурно управление и безопасна скорост.

Противоплъзгаща се, светеща платформа

Здравата, изключително широка платформа е снабдена с противоплъзгаща се силиконова лента за захващане, така че децата винаги да могат да държат краката си сигурно и безопасно върху този електрически скутер. За още по-добра видимост и гарантирано забавление, платформата свети, докато карате любимото си превозно средство!

Двойна спирачна система

За още по-безопасно каране E-MOTION 6 е оборудван със здрава двойна спирачна система E-ABS и механична задна спирачка. Те работят заедно, за да намалят разстоянието на забавяне и да осигурят навременно спиране.

Регулируемо Т-образно кормило на 2 височини

Настройте се в най-удобната позиция с регулируемото на две височини, изключително широко алуминиево Т-образно кормило (77.5 и 87.5 см от земята). То също така разполага с цветни, ергономични дръжки от TPR, така че децата да карат със стил и комфорт!

Светещи в бяло колела без батерии

Най-добрата част от това да си дете е да се забавляваш! Светещите колела, които не се зареждат с батерии, мигат в бяло за повече настроение.

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

  • Електрически скутер за деца и тийнейджъри на възраст над 6 години с мощен 80W безчетков мотор, вграден в сърцевината на задното колело, който осигурява по-дълъг живот и по-голяма ефективност; качествена литиева батерия 14.4V и 2.9Ah.
  • Удобен за децата бутон за задвижване, интегриран на кормилото, с 2 вградени режима за безопасна скорост (макс. 0-6 км/ч и макс. 0-10 км/ч) за интуитивно ускоряване.
  • Ниска подсилена платформа, която свети за допълнителна видимост, с широка, противоплъзгаща се силиконова лента за захващане, поддържа до 50 кг.
  • Интелигентна и силна двойна спирачна система E-ABS и механична задна спирачка за безопасно намаляване на скоростта.
  • Регулируемо на височини, супер широко алуминиево Т-образно кормило (77.5 и 87.5 см от земята) с удобни, двуцветни TPR дръжки и анодизирана цветна рамка; за деца и тийнейджъри на възраст над 6 години с ръст 115-160 см.
  • Светещо в бяло, без батерия, висококачествено и високоустойчиво 121-милиметрово (36 мм широко) предно колело от полиуретанова отливка и 90-милиметрово (50 мм широко) задно колело от полиуретанова отливка, монтирани на лагери ABEC 7.
  • Налични цветове: тъмносин

6

51004
Globber
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.