Скъпи приятели, клиенти и партньори,
Повече от 11 години ние от Детски магазин Вълшебство се стремим да удовлетворим вашите желания и интереси. Търсените от вас качествени детски играчки от лицензирани производители от цял свят и с визията на всички анимационни герои, присъстват постоянно в нашият асортимент. Ежедневно обновяваме и актуализираме асортимента на детските играчки, следейки всички тенденции в сферата на детската игра. Освен детски играчки предлагаме,детски дрехи, детски обувки, канцеларски материали, детски раници, козметика, хигиенни материали с високо качество, налични на склад.

При нас може да намерите всички детски продукти на водещите фирми в сферата на детските стоки. Разнообразието в детските дрехи гарантира, че ще може да зaдоволим и най-капризният вкус, тъй като при нас може да направите и поръчка на тоалети за специални поводи, ако не успеете да харесате нещо сред наличните модели.

В сегмента на бебешките дрехи залагаме в голяма степен на дрехите от български производители. Възрастовата граница за детски дрехи и детски обувки при нас е от 0 до 16 г., като основно предлагаме на първо място продуктите произведени в България. Разнообразието на детски обувки надхвърля и най-смелите представи за налични модели на едно място, при това и с налични номерации. Детските раници предлагани от нас също могат да задоволят всеки вкус на клиента, тъй като предлагаме от ниския до високия ценови сегмент. Това е и основна наша политика да намирате на едно място всичко детско което търсите, за да спестите средства и време.

Благодарим ви за вашето доверие, а чрез него и за възможността да се докажем на пазара като отговорен и лоялен партньор.
На разположение сме да ви запознаем със всички детски новости, текущи промоции, и да гарантираме ниски цени за качествени стоки.

С уважение,
Екипа на Детски магазин Вълшебство